top of page

​20 de setembre del 2010, comença la universitat i es construeixen grups aleatoris per afrontar els primers treballs acadèmics. Aquell va ser el dia en el qual vam coincidir per generar els nostres primers projectes. Les nits d'entrega, maquetes de cartó i fusta, ponts de paper i plànols en format A0 van ser algunes de les aventures que ens van unir al llarg de tota la carrera. Malauradament, no vam tornar a coincidir en cap altre treball, però amb escalf recordàvem la il·lusió del primer dia, l'energia que ens va fer tirar endavant.

Ara, la nostra il·lusió continua en format d'una nova etapa laboral. Després de caminar per separat en diferents despatxos d'arquitectura ens tornem a unir. Aquest cop, engegant un projecte de transformació social on l'arquitectura ens permetrà posar a les persones que l'habitin al centre i podrem acompanyar espais tan personals que ens faran vibrar plegats.

Som un grup jove, dinàmic i apassionat que ens atrauen reptes i nous projectes de reforma, interiorisme i obra nova.
Ens vols conèixer?

ERIK ORTEGA

SILVIA MARTÍNEZ

INÉS BROTONS

Estudis

Grau d'Arquitectura, ETSAV - UPC

Postgrau de Cooperació Internacional, Econova

Màster d'Arquitectura Bioclimàtica, UB

Descripció

Involucrat en el teixit associatiu, l'Erik forma part de diferents entitats d'acció social, coliderant accions amb passió i empenta. En són dos exemples la Fundació Roser de Maig (de la qual n'és cofundador) i l'Associació d'Arquitectura sense Fronteres.

Sensible amb l'arquitectura social, sostenible i accessible, en el grup ens apropa a l'escala humana, generant espais dissenyats per a les persones que l'habiten.

Estudis

Grau d'Arquitectura, ETSAV - UPC

Màster en arquitectura d'interiors, La Salle

Postgrau de rehabilitació, Escola Sert

Descripció

Enamorada de l'art i la pintura, la Silvia s'expressa amb aquareles i colors en els dissenys que projecta. Li agrada llegir i veure molta arquitectura.

La Silvia és la nostra especialista en disseny d'interiors i no hi ha detall que pasi per alt. Amb ella cada sala és un projecte i els contrastos, les il·luminacions i els tons són elements que donaran els tocs de màgia al conjunt. Quan veieu una de les seves imatges realistes de l'espai voldreu començar d'immediat!

Estudis

Grau d'Arquitectura, ETSAV - UPC

Màster de modelat paramètric, London

Descripció

De Praga a Alemania, el Regne Unit i Portugal, la Inés ha anat viatjant per Europa en busca de noves formes d'entendre l'arquitectura. La música ha estat una companya de viatje i recentment s'ha especialitzat en l'arquitectura de grans façanes. Recentment captivada pel disseny paramètric, és capaç d'entendre amb facilitat detalls constructius aparentment complicats.

La Inés ens aporta una visió global del projecte a través de la visualització de volums contraposant espais de plens i buits.

Els tres som una peça d'aquest engranatge en la construcció de l'equip, però no del projecte. L'estudi no tracta de sumar les aportacions de cadascú, sinó de fer els projectes conjuntament, amb una visió compartida d'equip. És en aquell moment en el que entenem que deixem de sumar habilitats, per multiplicar en els resultats i donar aquell valor afeguit en cada projecte.

Cada decisió estarà treballada i debatida. En IC Arquitectes no ens dividim la feina, sinó que la fem juntes.

bottom of page